Όροι Χρήσης

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του ιστοτόπου.

O ιστότοπος instantmovers.gr κατέχει όλα τα πνευματικά δικαιώματα του παρόντος ιστοτόπου και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Εφαρμόζει επίσης ρητά τον νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει ή εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε. 

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου (άρθρα, σελίδες, εικόνες κλπ) είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Ο ιστότοπος καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ιστοτόπου instantmovers.gr . Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση τον ιστότοπο instantmovers.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις.